Nytt år eller är det samma sak som rullar på hela tiden, oj vad jag är negativ, vissa uttalar negativ på ett jättekonstigt sätt, jag förstår inte varför, sen förstår jag inte varför detta blir en enda lång rubrik, kan någon stoppa mig?

Goddagens på er, ALLA (typ 1 pers där ute!)
 
nytt år? Jo, det får vi väl ändå tänka att det är så man kan få en liten nystart med allt. 
 
LCHF? jorå, även om jag fuskade lite med godis och kakor (och glass) några dagar så är jag tillbaka, starkare än någonsin vilket känns jäkligt kul faktiskt. 6 kg ska bort, men jag sätter ett år som mål vilket känns realistiskt så det inte blir en piska i röven när det inte går på en månad...
 
Vad händer? 3 snabba!
  1.  Jo, har börjat sy. Väldigt kul men irriterande eftersom jag inte har tålamod för saker. Klippte sönder en tröja jag aldrig använder och gjorde ett fult linne av det, men det är mest så att jag ska komma igång och verkligen lära mig grunderna igen (då jag egentligen är ägare av ett symaskins-körkort).
  2. Jag har börjat gilla platsblommor! De kan ju inte dö och vissa är riktigt fina, kan ge exempel senare. Har tre buketter ("buketter") med plastblommor vilket jag tycker passa bra eftersom vi inte får in någon jäkla sol i våra fönster.
  3. Marathons. Och då snackar jag inte sådana vissa människor faktiskt springer vilket jag inte kan förstå!! Nej, jag snackar filmer, många filmer i rad så som alla Sagan om Ringen-filmerna med början på fredag sedan nästa på lördag med avslutande filmen på söndagen. Det var intense! Nu har vi börjat med Star Wars, bara fem filmer kvar! Boobie (Robin) har köpt alla filmer på Blueray, förstås!
 
Så det var en liten update från mig.
Nu när min kurs är över och det verkar som att jag inte kommer plugga i vår så kommer jag ha massa tid över till att skriva balja här. Enjoy!
 


Kommentarer
påly

wiiiii i like it!

2013-01-10 @ 10:40:29
URL: http://unthinkthis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0