Sexdocka? ---patetiskt!!!

Ja, nu är dom igång igen. Och med dom så menar jag männen! Istället för att komma på bättre saker som till exempel: botemedel för cancer har de istället fått fram något som ALLA kan få nytta av. Och med ALLA så menar jag såklart männen. En sexdocka är snart här!!! WHOOOO!!! Det är väl ändå underbart, nu kan alla äckliga män som inte kan få till det på något annat sätt jucka in och ut i en docka utan att skämmas över att han kom så fort, är inte detta fantastiskt?!

Så nu måste vi inte bara vara osäkra över andra tjejer som finns som kan ta de killar vi vill ha, nu har vi en sexdocka som ett konkurrent också. Kraven blir ju bara större!

Okay, jag ska väl inte vara för brutal mot de män som köper sig en sexdocka. Det finns ju även kvinnor som köper vissa saker, t.ex en dildo MEN de behöver liksom inte hela paketet...det räcker med det de vill ha, resten av kroppsdelarna kan man väl ändå fantisera ihop. En av skaparna säger även att det inte bara är en sexdocka utan någon att prata med. Vår konkurrent snackar också!Något vettigt kan de nog inte säga (ännu större hot), vi måste ju vara ärliga, dockorna är ju designade av MÄN. Vad vet dom om kvinnor? De männen som står bakom den här sexdockan har säkert aldrig träffat en kvinna eller pratat med en, varför skulle de annars velat skapa en sexdocka? Vi behöver väl inte ha något som snackar heller om vi vill ha en dildo i fittan liksom? FANTASI KILLAR, FANTASI, NI HAR INGEN FANTASI! Blir inte dessa stackars män mer isolerade och asociala om de inte behöver träffa folk längre...patetiskt, så jävla patetiskt måste jag säga. Jag tycker synd om varenda jävlen som kommer lägga ner 7000- 9000 dollar på en docka. Bara priset visar ju att det inte är vem som helst som kan ha en sexdocka, bara de med CASH!

Pengar ger oss frihet , pengar ger oss lycka, pengar ger oss en SEXDOCKA!!! (om du är man!)

Jag märker att jag skrivit sexdocka många gånger nu men jag det är så roligt att jag inte kan låta bli!

Länk: http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6410676.ab

Kolla in och avgör själva!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0