Kaos

Blah bor i kaos - usch tur att det inte är länge kvar och att man kan bo hos päronen!

En fråga: När blir det för mycket tänk på vikten?

Jag väger mig för ofta, det vet jag och många runt omkring mig. 
Vet mina problem liksom men kan inte riktigt sluta, sen vet man inte vilken våg man ska lita på.
Jobbigt. 
 
Min boyfriend tycker att jag tjatar för mycket om det men han vet inte hur det är att var fet för han har och kommer aldrig komma i närheten till att vara det. Man tänker "aldrig mer igen ska jag vara så stor eller fet" och det kan fucka upp hjärnan litegrann tror jag. När man är motiverad och kämpar är det svårt att tänka på mycket annat och det händer lätt att vikt kommer upp som samtalsämne. Jag kan ploppa ur mig saker som: "en banan har Xantal kolhydrater i sig, vet du det?" och att "Lightläsk är farligt för kroppen". Helt onödigt vetande för vissa eftersom de kanske inte bryr sig eller vill veta. 
 
 
Kanske inte ska väga mig för ofta
eller kolla BMI
Eller kolla vad allt innehåller även om jag vet att jag inte köper det (tidskrävande)
och sluta bli äcklade av människor som glufsar i sig stora mängder av kolhydratsrika maträtter
 
 
men samtidigt är det svårt att låta bli

BORING DAY / JÄMFÖRELSE VIKTBILDER

En tråkig dag men det får man väl ha ibland, sitter hemma hos päronen, kommer bo här torsdag - månd/tisd nu när flytten sker och att Robins bror ska flytta ut ur Robins lägenhet på måndag så kan inte vi komma igång med att städa och fixa med lägenheten. Då kan man dra sig ut till lugna åryd och slippa kaoset som råder på campus (tvättar samtidigt!) !
 
Är nästintill färdig med flyttstädet i min lägenhet men har några små bitar kvar som mamma måste kolla på; jag har aldrig städat ur en ugn innan så hon får nog slå en blick på mitt tappra försök att få en godkänd ugn till slutbesiktningen. Men det ska nog inte vara några större beskymmer antar jag (sväljer hårt).
 
Läste att Aftonbladet kan berätta att man ska äta fett OCH kolhydrater men rätta kolhydrater. No shit, Sherlock! Klart att man kan äta bönor och linser utan att bli megafet men min mage är som många andras - lite svår att hantera sådan mat (yes - gaser och annat mums) så det är lika bra att låta bli med det. 
 
Har även hunnit med två avsnitt av Hollywoodfruar, lika skönt att kolla på som vanligt. Har helt glömt bort att kolla på det nu under stress med flytt och städning. Sooo busy, yes I am. 
 
Kollade på en rolig sak , jag jämförde två bilder, samma år men den ena i mars månad och den andra i december under jul. Nämligen 2010. 
 
take a look!

 
mars: 
många kilo plus! h
 
Julen 2010: minus ca10kg. Inte jättemånga kilon men DET SYNS! Proud moment! 
 
 
 
 
 

Lchf-frukost i städpaniken!

Eller panik och panik är det väl inte men jag vääägrar stressa dagen innan med att städa, hellre färdig 1-2 dagar innan slutbesiktningen.

Bor lite hos mamsen och papsen nu under de stökiga dagarna. Två kvällstider på jobbet gör att jag får sova hos grisen och alla saaaker som på något sätt har fått plats på 52kvm.

Har med mig en liten (en rejäl!) matlåda som jag äter nu! Tur att mamma äter mycket ost och att de har kött där hemma!

lchf:are?

nya tag med bloggen, mest för att komma i kontakt med andra awesome lchfare out there. Dela tips och recpet skulle vara kul eftersom jag inte varierar mig så mycket länge. Lathet? Oinspirerad? Vem vet, det är alltid kul och testa om någon nappar,
soo if you excuse me så ska jag surfa och ragga bloggar,

love love

Utkast: Aug. 20, 2012

Godmorgon!

RSS 2.0