Drömmar

Ibland drömmer jag så konstigt. Jag vet, det gör väl ni också men jag kan ju bara relatera till mig själv so here we go. Drömde att Robin hade varit med en tjej jag känner till (en f.d kollega) typ bara dagar innan vi blev tillsammans och han tyckte detta var jätteroligt när jag frågade vad de hade gjort... i allafall, jag skrek på honom och kallade honom för mycket otrevliga saker (vi är fortfarande i drömmen, gott folk) och jag gick och pratade i telefon med honom fast jag knappt kunde höra honom. Sen vaknade jag. Känslan av ilska och ledsamhet finns fortfarande kvar i kroppen och det tar några sekunder innan hjärnan kopplar att det bara var en dröm. Så skönt! 
 
Idag hade jag tänkt att dra till gymmet men det blir nog inte så idag. Kanske efter jobbet? Hmm, får tänka på det under dagen. Idag jobbar jag nämligen bara till 19. 14-19, det vill säga ingen stägning, skönt! Då blir det att man kan göra något på kvällen tillsammans med mig icke otrogna pojkvän (haha). Idag spendare jag tid framför datorn med att krångla med virusprogram och sånt shit som är sjukt irriterande. Men nu ska allt fungera som det ska!
 
Fick även tillbaka en uppgift som jag hade gjort. Läraren tyckte att den var bra, bara några småsaker som känns obetydliga men visst, måste lära av det också! Snart är min kurs slut! Tråkigt faktist men ska bli skönt att få 7.5hp till meritlistan! Dock måste jag springa till biblan idag och lämna in två böcker (även om jag bor på Campus är DET LÅNGT till biblan, tar HELA fem minuter dit och sen fem tillbaka, 10 minuter sammanlagt, fan va lat jag är!)
 
Vägde in mig idag. 0,5 kg på cirka en vecka. Tråkigt men förstår att det inte går snabbare nu när jag egentligen är normalviktigt.
 
I helgen blir det inget jobbande, yiiihaa! Istället blir det träning och lite mys med vänner och pojkvän. Låter inte illa va?
 
Mat idag:
Frukost: Två kokta ägg
Lunch: Kyckling med zucchini och augergine-gratäng
Middag: Köttfärs med zucchinipasta
 
 
ttyl!
 
Klänningen jag hade förra julen (enda bild jag har, vilket inte visar mycket förutom mina ankläppar) men jag funderar starkt på att ha den nu i jul igen, Save some money, people! Ska bli jättesnål på saker jag inte egentligen behöver. Får se hur det kommer att gå...
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0