Tvätt i stora lass

Fyra FULLA tvättpåsar a là IKEA kommer jag få tvätta idag. Vi har skjutit upp tvättandet verkar det som. Sjukt jobbigt för min del eftersom jag sa att jag kunde ta hand om tvätten idag. BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ SNÄÄLLL!!
Kallt på vägen dit, extrem hetta inne i tvättstugan. svettig och kall på samma gång, inte det roligaste. 
Sen är det värsta med Campus att man inte får dosera sitt eget tvättmedel utan tvättmaskinen väger och doserar själv vilket betyder att vi inte får välja vilket tvättmedel vi vill ha och alla på campus har kläder som luktar likadant. Roligt. Litar inte ett dugg på Campus och deras tvättmaskiner så jag är alltid lika skeptisk när jag tar ut tvätten ur maskinen. 
 
Nä nu ska jag multitaska! Skriva, tvätta, städa och allt annat innan busen kommer hem. 
 
taake care , my friends!
 
OCH OM P.MENGEL LÄSER DETTA SÅ ÄR JAG GLAD ÖVER ATT HON BÖRJAT BLOGGA IGEN SÅ ATT JAG KAN SE VAD SOM HÄNDER I HENNES LIV!! TAAACK!
KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER MAN TILL HENNE, aAALRIGHT!
 


Kommentarer
påly

hihihi kajsi i miss you dude !! o du ba ha lagt upp värsta stora bilden på mitt fejs hahahaa jag typ började skratta värsta mkt när jag såg den ba who is dat idiot ? hahahaa o så va det jaaag hahaha saknar mitt gmal hår lite när jag ser det :/

Svar: I MISS YOU TOOOO! :D hahhaa jaa den blev lite står där vaaa men det var inte riktigt meningen men eftersom du gillar den så är jag glad att den blev så STOOOR! :D du är söt i ALLT ;D
Kajsa

2012-10-25 @ 01:32:31
URL: http://unthinkthis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0