Sjuk men brunare

Har spenderat den ack så viktiga nationaldagen ute i åryd hoods. Passade på att sola och bättra på brännan. Förskyld som fan och jag hoppas det går över tills den 17:de! Tjock i hövvet är jag och snoret rinner- mysig yes i know.

Sjuk dag

DET BLEV INGET MCDONALDS IGÅR VILL BARA HA DET SAGT! HAHHA MEN DET BLEV GODIS MEN DET VAR INTE SÅ GOTT SOM JAG TYCKTE INNAN.
 

IDag är jag ledig och valde därmed att få ont i halsen såklart. Så ingen träning som annars hade stått på schemat utan en heldag med städning, tvätt och utrensning. Ska bli trevligt det också, jag gillar att ha det rent runt mig och då måste man ju städa. Har fått Robin att vattna blommorna (wooooww efter liiite tjat!) så det slipper jag i alla fall. Men det blir 6 stycket maskiner tvätt i dag, yes vi tvättar inte ofta haha. Nä men varannan vecka tycker jag ändå är lagom för två personer. 
  Hade världens läskigaste dröm om döda barn som spydde upp stora klumpar blod- VARFÖR DRÖMMER MAN SÅDANT??! ÄR jag sjukt i huvudet eller??!?!!
  Längtar till den 17:e juni för då drar vi till CYPERN! DET ÄR OM 15 dagar vilket är typ två veckor och det är faktiskt ingenting. Det går så snabbt. Borta i två veckor sedan, vilken dröm!
 
Ser najs ut. Hoppas på fiint väder. 

VILL HA!

Sitter hemma. Robin är på grabbkväll eller vad man nu ska kalla det. Idag jobbade jag 9-16 och imorgon är jag ledig och det ska bli skönt och välbehövt. Jag sitter framför datorn och vill ha mcdonadls mat. Japp i do. JAG VILL JAG VILL!!!
 
Varför bor vi så långt ifrån snabbmat? 
 
 

Äntligen!

Igår var hektiskt! Jobbade i hettan och vi hade en del att göra! Det kändes i mina ben igår men nu är jag "frisk" igen!

Igår vid 23 gick jag och robin ner och fixade min cykel. Eller vi och vi - roobin fixade min cykel och jag såg på. Men nu kan jag cykla till jobbet (yes ska stå där idag igen) och cykla hem. Aaa vilken lättnad!

Här är en bild på min snyygga bränna jag fick i torsdags. Trodde i några timmar att jag var Beyonce eller någon och inte alls behövde solfaktor! Där fick jag så jag fes!

Slänger även på en bild på Olle! Han är så fin på bild, sally gömde sig så inga bilder på henne den dagen.
Olle är förövrigt en väldigt kelig kille. Han ska sitta i knäet och följa efter vart man än går. Han är en bebis vilket vi fick erfara när vi lekte med freesbeen (hur fan stavas det?) och der plötsligt låg en kindtand där - bläää men han sa inget haha.

RSS 2.0